قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس
خانه / زعفران / تاریخچه و کاربردهای مهم زعفران

تاریخچه و کاربردهای مهم زعفران

گل زعفران

زعفران به عنوان طعم دهنده­ی غذا و برای رنگ پارچه، به مقدار زیاد استفاده می شده است در گزارش های داستان گونه­ی مربوط به مناطق استوایی آسیا از خمیری نام برده شده که مخلوطی از زعفران و چوب صندل است و این خمیر امروزه همچون گذشته به صورت مرهمی آرامش بخش برای پوست های خشک مصرف می شود زعفران های مختلفی دردنیا وجود دارند از جمله: زعفران گاتینه  در اتریش، زعفران کوزانی در یونان، زعفران اسپانیایی که شباهت زیادی به زعفران های آسیایی و ایرانی دارد و زعفران ایران و هند که شبیه به هم هستند در حال حاضر زعفران اکثرا از کشت گاه­های شمال شرق ایران و به میزان کم از جنوب غرب اسپانیا صادر می شود .

 

کاربردهای زعفران در صنایع مختلف:

در طب عوام به عنوان آرام بخش، مسکن، ضد اسپاسم و مقوی معده استفاده می شود در تغذیه به عنوان معطر کننده، طعم دهنده و رنگ کننده (زعفران باعث ایجاد رنگ زرد طلایی خوش رنگ، بوی مطبوع و مزه­ای خوب در غذاها استفاده می شود) به کار می رود

با توجه به رنگ بسیار غلیظی که از آن تولید می شود در صنایع آرایشی، داروسازی، قنادی و تهیه لیکورها از آن استفاده می شود.

 

 

جهت خرید یا مشاوره با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۹۱۳۹۷۸۶۸۸۳ خانم مهندس شمس

۰۹۳۷۶۵۵۷۹۱۶ مهندس قانی

تهیه شده توسط talaye-sorkh.ir

 

امتیاز بدهید

0

فوق العاده بود!

User Rating: 5 ( 1 votes)

مطلب پیشنهادی

زعفران در اصفهان

بررسی کشت زعفران در استان اصفهان

برای خرید پیاز زعفران در اصفهان چکار کنم؟ آیا کاشت زعفران در استان اصفهان به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *